camping LE PEYRET BAS  & gite 'NADINE'

 Domaine  LE PEYRET BAS

camping geopend v.a. 11 juli tot  29 augustus 2020

                       

Dé plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers!

 

Welkom op de site van Camping & Maison 'Le Peyret Bas'.
In mei 2004 ontdekten we bij toeval deze idyllische plek in de buurt van Villefranche-du- Périgord. Het was er stil en rustig. Het huis en de schuur, gedeeltelijk in de helling gebouwd, lagen te schitteren in de warme voorjaarszon. Wij liepen dromerig te genieten van al datgene dat het terrein ons te bieden had. Uitzicht over een glooiend weiland, omzoomd door een mooi bos met een beekje. Eenmaal ontwaakt wisten we, dat dit onze plek zou worden, een plek waar we ons thuis voelden en waar onze droom werkelijkheid kon worden. 

 

'Le Peyret Bas' is de oorspronkelijke naam van onze deels gerestaureerde boerderij en ligt verscholen in de heuvels rond Villefranche-du-Périgord ('Périgord Noir'). Een ideale vakantieplek voor rust, zon, natuur, schone lucht en goed eten. De 'Périgord Noir' ligt in het zuidoosten van de Dordogne op de grens met de departementen Lot en Lot et Garonne, zodat het een goede uitvalbasis is om te fietsen, wandelen, kanoën, paardrijden en het bezoeken van brocantes, kastelen, musea en middeleeuwse dorpen en stadjes

Het terrein van 'Le Peyret Bas' is 5,5 ha groot en bestaat uit een weide en een licht glooiend bos met beuken, eiken en tamme kastanjes en een oude boerderij. Het woongedeelte is verbouwd en gemoderniseerd en is te huur. In de maanden juli en augustus is de woning niet te huur. 

Door het bos kronkelt een beekje, gevoed door een hoger gelegen bron. Langs de bosrand (halfschaduw),  in het bos (schaduw) en op een veldje achter het huis zijn ruime kampeerplaatsen gecreëerd, zodat u kunt genieten van een eldorado van rust en ruimte.

 

De camping is geopend v.a. 11 juli t/m 26 september 2020.

Het vakantiehuis 'Nadine' van Le Peyret Bas is de rest van het jaar te huur.

Koptekst 5

Welkom , gewenst zijn te blijven. begroeting, verwelkoming. ♦ontvangst, onthaal.

Rust (v.(m)) , de toestand die intreedt ( en het zich overgeven daaraan ) bij het ophouden van arbeid, moeite of ontspanning;

Adres Frankrijk

Le Peyret Bas

24550  Villefranche-du-Périgord

Frankrijk

  • Facebook

Contact Gegevens

Tel: +31 6 36 20 40 39 (eigenaar: Jaap van Dijk)

info@lepeyretbas.nl

www.lepeyretbas.nl

© 2020 by Lepeyretbas Proudly created by jorbensaaltink.nl

ABKR9078