Gastenboek

Gastenboek camping 2019

 

 

19-7-2019 

De eerste kampeerders van dit seizoen staan op punt van vertrek. 

Groet, Bob en Christel

30-7-2019

Opnieuw kijken we terug op een heerlijke vakantie. Heerlijk tot rust gekomen en genoten van het goede Franse leven. Genoten van kanoén op de Dordogne, kastelen, leuke plaatsjes, lunchen op het terras met een wijntje. genoten van de gezellige eetmarkten, vooral in Loubejac en natuurlijk het heerlijke eten van Julie. Ook veel plezier gehad van uilen's nachts, zwijnen en hertjes in het bos.

Voor ons is jullie camping een pareltje. Een oase van rust en ruimte en gezelligheid. Dank jullie wel! Vive la France!

Hartelijke groet, Olaf, Karen, Hidde, Tieme en Bobba (woef)

 

*Dankjewel dat ik de vleermuizen mocht zien.

 

Groetjes, Hidde.

 

31-7-2019

 

We vonden het zwembad echt heel erg leuk! We hadden de beste plek van de camping.

Bedankt voor alles en de gastvrijheid in het bijzonder!!

Hartelijke groeten, Christiaan, Hanne, Julia & Lotte Bos

 

02-08-2019

Wat hebben we een heerlijke week gehad op jullie prachtige camping. En elke dag heerlijk zwemmen in het zwembad, zalig gegeten met mede campinggasten. We rijden met een hoofd vol mooie herinneringen terug naar Zuidlaren. We voelen ons blij dat E en C ons gevraagd hebben om hier een weekje vakantie te komen vieren.

Lieve, warme groet, Peter, Wilma en Annemijn

02-08-2019

Na een snoeiperiode in 2017 gedurende 10 fantastische dagen nu onze vakantie hier doorgebracht. In één woord geweldig. J&J zijn fantastische gastvrije mensen of eigenlijk vrienden want dat zijn het geworden. We zien jullie graag in Schin op Geul.

 

Paul en Marion Chambile

 

02-08-2019

We hebben genoten van onze vakantie op Le Peyret Bas. Jullie gastvrijheid, de prachtige omgeving, de gezellige camping. Echt Top! Oh en heel fijn ook dat Flip en Moortje er voor gezorgd hebben dat onze kinderen hun angst voor hondjes kwijt zijn :).

 

Kees, Mary, Febe, Hannah & Micha Jansen

 

3 augustus 2019

 

Het was weer heerlijk op 'camping Jaap'. Helemaal zoals we hadden gehoopt hebben we hier kunnen relaxen to the max. Met onze lieve vrienden op 'ons' veldje genieten van de rust en sfeer die hier zo ongekend is. Het zwembad waar je heerlijk verkoelend kunt plonzen en natuurlijk elke dag afsluiten met een prachtig kampvuurtje, met hout gezaagd en gehakt door onze mannen. Om de volgende ochtend weer wakker te worden met de verse broodjes die door

de 'tentdeur' geschoven worden. Ja het was gewoon echt weer zoals we hadden gehoopt. Dank jullie wel!

Veel liefs, Nancy, Robert, Isa en Sam

3 augustus 2019

 

Het was weer heerlijk hier! Genieten als vanouds. Voor de 5e keer alweer. Bedankt voor het hout en deze prachtige plek. Het ga jullie goed.

Wat een heerlijke plek in een prachtige omgeving. We hebben genoten van het zwembad en hadden daarna niet last van onze ogen. Bedankt voor jullie gastvrijheid we vonden het heel leuk om hier te zijn.

Liefs, Wim & Carine, David en Ruth

 

11-08-2019

Wat een fijne, rustige camping in een prachtige omgeving.! We hebben mooie tochtjes gemaakt en lekker geplonst in het zwembad. 's Avonds in het donker naar alle sterren gekeken die hier zo goed te zien zijn. Het gezamenlijke eten op woensdagavond was erg gezellig! Dat hadden we al wel eerder willen doen ;). Bedankt voor de lieve ontvangst en fijne sfeer hier.

Liefs, Elin, Mink, Fabian & Annemieke

 

 

10/8/19

 

Dank jullie wel voor een heerlijk verblijf op jullie camping. Een oase van rust, heerlijk zwembad, leuke mede vakantiegangers en niet te vergeten de prachtige sterrenhemel. Iedereen kan zijn wie die is, aanhaken bij eetmarktjes of een bbq als je daar zin in hebt; maar niets moet, alles mag. Een hele fijne sfeer in een mooie omgeving! Je ziet ons zeker terug.

Wat een fijne, rustige camping in een prachtige omgeving!

We hebben mooie tochtjes gemaakt en lekker geplonst in het zwembad.  's Avonds in het donker naar de sterren  gekeken, die hier 

zo goed te zien zijn.

Het gezamenlijke eten op woensdagavond was erg gezellig! Dat hadden we al wel eerder willen doen. (:

Bedankt Jaap en Jannie voor de lieve ontvangst en de fijne sfeer hier.

Liefs Niels, Marleen, Mara en Arya.

11/8/19

 

We hebben een heerlijk verblijf gehad op de camping. het ontspannen, gezellige karakter was heerlijk. We houden van campings met minimale voorzieningen. lekker buiten, in het bos, met wat gezellige mensen naast ons. Af en toe een plons in het fantastische zwembad en het gezellige diner. Mooie herinneringen voor later. Hopelijk in de toekomst nog een keer!

Liefs, Martijn, Rianne en Pascal.

11/8/19

Wij komen hier al 9 jaar en toch zijn wij het nog niet zat om hier te komen slapen. We barsten bijna van de blijheid als we hier terug komen en we barsten bijna huilend uit als we weer weggaan. Dit is de fijnste camping ooit !!!

Liefs,

Ciska, Annet en Nika

11/8/'19

We hebben een heerlijke week gehad, de kinderen hebben heerlijk gezwommen, gerend en gedaan. M heeft geleerd in het zwembad te plonzen en S heeft de 'bommetjes' helemaal in de vingers. De camping en de omgeving was voor mij en A ook genieten, heerlijk gegeten,

gedronken, in de zon gezeten en met de dametjes gespeeld. Veel dank voor de goede zorgen!

Annemarie, Saar, Marte & Jan

13 augustus  2019

 

We willen jullie bedanken voor jullie gastvrijheid, het super gezellige en zeer lekkere diner, de rust op de camping, de natuur, de hulp met de traktor.

We zijn hier helemaal tot rust gekomen en de kinderen hebben zich geamuseerd in het zwembad.

Wendy, Kayleigh, Denzel en Dietrich

uit Diepembeek (België)

7-14 /8/2019

Zodra we jullie domein kwamen opgereden voelden we : 'nu is onze vakantie echt begonnen'. Wat een heerlijke plek hebben jullie hier gecreëerd: rust, natuur, stilte maar ook nabijheid & gezelligheid. Jullie staan altijd klaar voor uitleg of hulp, op jullie eigen rustige, ongedwongen manier. We hebben genoten van het zwembad, van de heerlijke croissants, 's morgens door Jaap aan de tent geleverd (wat een service!) en onze meisjes hebben we , dankzij jullie geweldige honden Flip en Pippa, aan het wandelen gekregen !! ( iets wat normaal met veel gezeur gepaard gaat:). Jammer dat we niet konden deelnemen aan het campingdiner, daarvoor zat onze timing net verkeerd ( van woensdag tot woensdag). Maar de geweldige marchés gourmands in de omgeving waar we samen kwamen met andere campinggasten, maakten het goed! Dank voor alles, graag tot een volgende keer!

Lotte, Joost, Esmée & Odette

(Brussel)

10-16/8/2019

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf op jullie heerlijke camping! Rust, het zalige zwembad, jullie hartelijkheid, de vogels, de lekkere bramen... We vinden dit een fantastische plek en komen heel graag nog eens terug! De brood-aan-de-tent service vonden we ook superfijn!

Heel veel groetjes en dank je wel.

Isabelle, Andreas, Hanne, Stef en Eva

Ekeren, België

(Heerlijk ook, dat er geen muggen zijn)

16-08-2019

Ik vind dit de leukste CAMPING !.... ter wereld.....jullie eten was HEERLIJK !!....Ik vond het leuk om in de tent te zitten met de regen. Ik ga het hier als voorheen KEIhard missen ( zoals ze dat in Eindhoven zeggen). Maar waarschijnlijk komen wij volgend jaar terug. Groeten van Misha

Nou dát is toch heerlijk dat er al een tent voor je klaar staat als je na een lange reis aankomt? Ook dit jaar was het weer dik genieten. Jullie gastvrijheid, de fijne plek, het mooie weer, de omgeving. We willen eigenlijk nog helemaal niet naar huis dus verbaas jullie niet als we volgend jaar voor de 3e. x naar jullie heerlijke camping komen.

Dit jaar was nog fijner dan het vorige jaar. Het voelde echt als thuis komen maar dan met het verschil dat je hier helemaal niets hoeft. Zalig. Dank jullie wel. x Marleen

 

Zaken die ik niet leuk vond:

 

Zaken die ik erg leuk vond: jullie gastvrijheid, lieve Flip (de lobbes), de rust, de dieren ( zoals dassen en reeën), de natuur, het eten van Julie, het zwembad, de omgeving, Gourmet markten in de regio, Toulouse, bbq en kampvuur, sterrenhemels, uilen-show, jullie tent en onze plek.

Hopelijk tot een volgende keer, 

Martijn

17-08-2019

We hebben een paar hele fijne dagen gehad op jullie mooie camping. Wat een heerlijke rust! Ook genoten van jullie bijzondere en mooie zwembad, goed gesitueerd en helder water en zonder chloor!! Gisteravond zijn we op jullie aanraden, naar Besse gegaan. Heerlijke sfeer en gezellig eten in een schilderachtig dorpje.

 

Bedankt en we hopen nog eens terug te komen.

Jan en Elly

17-8-2019

Op doorreis vanuit Portugal hebben we 2 nachten op jullie prachtig gesitueerde camping gestaan. De rust en de natuur en het heerlijke zwembad konden we zeer waarderen. Helemaal uitgerust om het laatste stuk naar Frl. terug te rijden.

Nog een succesvol campingseizoen toegewenst.

M.vr.gr. fam. Brandsema

 

18-8-2019

Schitterend gestaan op ons 'eigen' veld. Wat een rust. Ook goed gewandeld. Dit onthouden we en komen wel weer eens langs. Tot ziens.

Groet, Hanna en Gerben

19-08-19

Het was weer heerlijk. Misschien tot volgend jaar.

Groetjes, Klaas.

27/8/19

Wat was het weer leuk!! Lekker zwemmen in het zwembad. Het heerlijke eten van Julie. Gezellig met z'n zessen Kubben. Naar de gezellige en heerlijke eetmarktjes. Eigenlijk was alles hier leuk. Ik hoop dat we hier nog eens terug komen. En misschien komt Flip dan wel weer vaak op bezoek bij onze vouwwagen :) ( en hopelijk hebben we dan geen kakkerlakken meer;).

Groetjes Sarah.

 

 

27/8/'19

Ik vond het hier heel gezellig. Flip die naar ons toe kwam, het kubben, het eten en met z'n allen wat drinken. Ik sluit me helemaal bij S. aan.

Groetjes, Evy

Wij hebben hier niets aan toe te voegen. Bedankt voor de mooie vakantie hier en tot ziens. En

geniet nu zelf maar van de rust.

Hans & Dorethé.

 

GASTENBOEK  camping 2018.

 

 

20 juli

Wat hebben we het hier leuk gehad.

Het is leuk dat er een zwembad is.

Je zit lekker in het bos en het is heel rustig. Het is hier niet te koud en niet te warm. Het kampvuur hebben we helaas niet gebruikt.

Het zit vol krekels en daar word je rustig van.

De tenten zijn heel comfortabel. Allemaal super.

 

Graag komen wij nog terug XXXXXXX

Simon, Cato, Abel, Nanna, Am, Elle.

 

21 juli

We hebben een heerlijke, rustige week gehad op deze mooie, fijne camping !

En het speksteen-knutselen is goed bevallen!

Bedankt!

 

Fedde, Faia, Rutger + Mara.

 

21 juli

Wat een heerlijk plekje hadden we hier. En wat een plezier in het zwembad.

Bedankt!

Vincent, Danielle, Woes & ….,

 

 

25 juli

Dank jullie wel voor het fijne verblijf hier op de camping. Het was heerlijk!

Werken met speksteen wordt een nieuwe hobby en we zullen nog denken aan Flip. Hidde zei tegen papa ‘ we zijn nog nooit op zo een luxe camping geweest, het is midden in de natuur”.

 

Hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer.

Aaf, Karen, Hidde en Tieme de Vriend en Bobba.

 

 

26 juli

Ontzettend bedankt voor de heerlijke tijd hier op jullie camping. Het is dat wij elders worden verwacht anders waren we nog even gebleven. Genoten van de rust, de ruimte en het eten!

Het was super en wij komen nog eens terug.

Moi!

Groetjes Arno, Maris, Jens & Niek Gommans – van Dijk.

 

28 juli

Ik had nog nooit zo een leuke vakantie gehad!  Ik heb heel veel gespeeld met Nica, Mateo, Marco, Felix , Lorena, Severine, Michael, Louisa, Alicia, Sophia. |

 

Dag Jaap !!! Heel veel pret.

 

 

 

 

29 – 7 – 18

 

Deze plek zullen we onthouden! De warmte kwam niet alleen van jullie maar zeker ook van de zon! Oh nee, dat moest andersom : “de warmte kwam niet alleen van de zon, maar zeker ook van jullie”. Jullie hebben van deze plek een prachtige camping gemaakt waar natuur, rust en gezelligheid bij elkaar komen. We hebben genoten! Het enige puntje van kritiek is het ontbreken van de e, a en d !

Als die aanwezig waren geweest had er nog meer muziek in jullie eldorado gezeten.

 

Wilma en Hendrik Hoogeveen.

PS. De gezamenlijke maaltijd was heel gezellig en we hebben genoten van het heerlijke eten !

 

31/7/2018\

 

Voor de derde keer hier en zeker niet de laatste keer. Was weer heel fijn bij jullie. Nog een mooie zomer en veel lieve grtn.

 

Marijke

 

 

1-8-2018

We hebben genoten van deze plek in de Dordogne. Het was onze 1. Keer hier; maar zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot een volgende keer.

 

Peter en Marijke Kleinman

Spijkenisse.

 

 

 

Wat een geweldige plek hier. Het is niet alleen prachtig maar ook een plek om je gelijk thuis te voelen. Zo heerlijk om hier te zijn. Ik kom zeker weer.

Ook de omgeving is ontzettend mooi, heb nog genoeg te ontdekken hier!

Heel gezellig ook met jullie. Kom ook vooral langs in Mantgum.

 

Liefs, Annelies en de doggies !!!

 

1-8-2018

Wat een heerlijke plek hebben jullie hier! Prachtige plek, vol in de schaduw, fantastisch!

We hebben genoten van jullie, Flip, het zwembad en het heerlijke weer! We komen graag eens terug naar dit paradijselijke oord, een geheim dat bewaard moet blijven.

 

Veel liefs

Ivo, Kirsten & Sieb de Gooijer.

 

2-8-2018

Wat hebben wij ontzettend genoten. We zouden niet weten waar te beginnen om op te noemen wat we hier allemaal zo heerlijk vonden.

De plek, het zwembad, (met nachtverlichting:) met z’n allen op jacht naar de volle maan, alle dieren om de tent, het gezellig eten met z’n allen.

Het was grandioos!

 

Super  super  super. Dank jullie wel!

Misha & Makcim, Martin & Marleen.

 

2-8-2018

 

Wat hebben jullie hier een fantastisch mooi plekje gecreëerd in een mooie omgeving.

We hebben dankbaar gebruik gemaakt van het zwembad en de andere faciliteiten en hebben heerlijk gefietst in de omgeving (70 km).

Bedankt voor de goede service en lekkere vakantiedagen!!

 

Groetjes, Erik, Tjarda, & Milan, jullie straatgenoten uit Wehe den Hoorn.

 

6-8-2018

 

De voortent is afgebroken en we hebben onze laatste nacht voor de boeg. Weer een mooie avond met straks weer prachtige sterren.

Deze rustige, fijne camping is ons en ook de kinderen heel goed bevallen. Een mooie plek, veel schaduw, wat ook nodig was in een week met temperaturen van boven de 30 graden.

Een mooi zwembad. Een heerlijke en gezellige gezamenlijke maaltijd. Lekkere broodjes. Fijne gasten. Wij en bovenal de kinderen hebben zich enorm vermaakt!!! Het zou zo maar kunnen dat we  hier nog eens terugkomen.

 

Veel liefs,

Hans, Dorothee, Evy & Sarah.

 

6-8-2018

 

Veel dank voor het verblijf op jullie prachtige plek. We zijn wel een beetje verliefd geworden op deze streek en op jullie camping. !

Jullie top voor de marche gourmand was goud waard.

Genoten op deze heerlijke plek, prachtige natuur, fantastisch zwembad, schitterende sterrenhemel, wat een rust en fijne sfeer.

We komen graag nog eens terug!

 

Hartelijke groet,

Martine & Thijs.

 

7/8/2018

 

Wij zijn blij dat we jullie plek ontdekt hebben. We hadden een heel aangenaam verblijf hier. Onze 8 nachten zijn voorbij gevlogen. Het zwembad is een topper, zowel wij 2 als onze kinderen kregen er niet genoeg van. Op sommige hete dagen ( 37 gr.) was dit het ontspannendste van de dag. Leuk!

Ook fijn dat we telkens een schaduwplekje vonden rond de tent want dat was wel nodig.

We ontdekten niet enkel fijne plekjes op jullie camping maar ook in het stadje zelf ( Villefranche) en in de buurt.

Dankjewel voor de Dordogne-zwemtip!

 

Jullie zien ons in de toekomst nog terug!

 

Koen – Riet – Abel – Lie – Uma

(België, Gent).

 

 

 

10/8/2018

 

Hartelijke ontvangst op een Hartverwarmende camping.

Prima in alle rust en eenvoud. Ik hoop dat we deze verborgen oase nog eens terug kunnen vinden, dan blijven we vast wat langer.

 

Stefaan en Linda

(België, Gent)

 

10 augustus

 

jullie zijn de trotse eigenaren van een paradijsje!

Een van de mooiste campings die we zijn tegen gekomen.

Dank voor de fijne dagen.

 

Vriendelijke groet,

Edward en Marte.

 

 

12 augustus

 

Heel veel dank voor de fijne ontvangst! We hebben heerlijk gestaan op de bosplek, een beetje spannend maar heerlijk rustig.

Jullie hebben een hele mooie plek en wij hebben het heel erg leuk gehad. Het eten was lekker, het zwembad goed en de mensen vriendelijk.

Je zit ons zeker nog terug.

 

Hugo, Felix & Maarten.

 

 

11 augustus

 

Onze laatste avond in de Perigord. Wij hebben heel erg genoten van de voorbije week: een super camping met een fantastisch zwembad, een leuk bos, leuke gasten, lekkere en gezellige table d’hôte, charmant dorp, heerlijk brood en jullie waren de kers op de taart.

 

Veel groetjes van Phil, Michelle, Axel en Zoë.

 

 

11 augustus

 

Een van onze fijnste kampeerervaringen tot nu toe. Wat een mooie, rustige, gezellige camping. Echt een pareltje in de Dordogne. We boffen met onze vrienden Marjan & Steven die ons jullie camping hebben aangeraden.

Bedankt dat we hier op het laatste moment terecht konden.

 

Groetjes,

Stef, Katrien, Juul ….. & Sem…..

 

12/8/2018

 

Le Peyret Bas is echt een paradijs! We genoten hier met volle teugen van de rust en gastvrijheid!

Bedankt voor alle leuke tips en weetjes over deze mooie streek!

We komen met veel plezier nog eens terug!. Steven, Marjan.

 

Jaap, ik vont het hier heel leuk hoor. (Bob)

Ik vond het de maks hier en het zwemmen was ook top. Nog veel leuke dagen en nog veel toffe dagen.  Groeten van Mia.

 

15-08-2018

 

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst op een prachtige plek. Het zwembad en de plek aan de rivier de Dordogne,  waren geweldig!

De service van het brood was ook heel fijn en het brood ook heel lekker.

Verder was het eten bij jullie ook lekker en gezellig.

Ook de tip om in het dorp, ’s avonds te gaan eten en ándere’ mensen ontmoeten was een succes.

Kortom, wij hebben een prima, gezellige vakantie gehad die vooral warm en heet was en te snel voorbij is gegaan.

 

Groeten en heel veel dank.

Martin en Joke.

Linde Vorden

 

 

 

 

18-08-2018

 

We hebben jullie mooi overvallen door om 9.00 uur al jullie camping op te rijden ( om 8.00 uur ook al een keer, maar toen was alles nog in diepe rust 😉.

Het is allemaal lekker ongedwongen hier. Voor ons wel een pluspunt! Mooie ruime plekken.

Prima plek voor ons als natuurliefhebbers en rustzoekers. Heerlijk zwembad voor zo’n kleine camping; de kinderen hebben er heel veel uurtjes in gelegen. ( als we een kleine opmerking mogen plaatsen: de kindbeveiliging van het poortje mag wel beter, dat geeft meer rust als je kinderen nog geen zwemdiploma hebben).

Bedankt voor het delen van jullie mooie plekje!

 

Kathelijn, Erik.

Selmar  ( iku font zwembat friendinetjes  Katelijn, Lente, Loena, Ervie, Noreen ).

 

 

18 augustus

 

We hebben een hele fijne tijd gehad op de mooie camping. Het overtrof onze verwachtingen!! Mooi bos, fijn uitzicht op het open veld, heerlijk en groot zwembad en een lekkere en gezellige maaltijd op woensdag.

 

Veel dank!!

Groetjes, Sjoerd, Ravi, Padu en een pootje voor Flip.

 

 

 

 

 

 

18/8

 

Dank jullie wel voor de gastvrijheid op jullie prachtige camping. We hebben weer genoten op de bosplek, in het zwembad en bij het eten op woensdag.

 

Groetjes

Winnie en Katelijn.  ( ik vont het heel erg leuk, ook dit jaar weer. Misschien tot een volgende keer maar weer 😊

 

 

 

18/08/2018

 

Ik, mama, papa en Lente vonden het hier heel leuk. Dali vond het hier ook heel erg leuk.  Ik vind het jammer dat we bijna weg gaan. Het was grappig dat Flip bij ons kwam(op bezoek kwam) we hadden een gezellig plekje bijna elke dag was het mooi weer en dan konden we veel spelen in het zwembad en het was leuk dat je ogen niet prikten en het was een heeeeeeeeeeeeeeele leuke zwembad en het was leuk dat Jaap elke ochtend lekker stokbrood bracht. Ik voelde me hier thuis ik wil zo graag nog een keer komen dus een super vakantie.  (Luna.)

 

 Groetjes

Ben, Lente, Dali, Kaatje en Luna.

 

 

25 augustus

 

Voor de derde keer inmiddels op le Peyret Bas mogen vertoeven en ook deze keer was het weer ontzettend goed. Het is een beetje thuis komen, zo vertrouwd als we ons voelen op je/jullie camping, inmiddels. Het was onwijs mooi weer deze afgelopen twee weken en dat heeft als extra kers op de taart gediend.

Bedankt wederom voor jullie gastvrijheid, wij hebben het echt enorm fijn gehad !!

Oopke zal nog een handzame mail sturen mbt de wifi versterker 😊 ( alhoewel we heeel goed zonder hebben gekund !)

Lieve groet, Renata, Oopke en Don.

 

 

 

26/08/2018

 

Bedankt dat we op jullie mooie camping in de Dordogne mochten staan. Een ideale plek om alle mooie dorpjes te verkennen en toch weg te zijn van de massa’s toeristen.

 

Groeten. Loran en Lise.

 

 

2018 – 2 sept.

 

Als …

 • Ik een dichter was, schreef ik hier mijn diepste zieleroerselen op.

 • Ik een schilder was, maakte ik hier Rembrandt jaloers.

 • Ik een kok was, creëerde ik hier mijn meestergerecht.

 • Ik zanger was, waren toonladders hier kinderspel

 • Ik politica was, stemde iedereen voor de mentaliteit op Le Peyret Bas

 • Ik tekenleraar was, haalde iedereen hier een 10

 • Ik een 2 CV was, reed ik hier het liefste rond

 • Ik een hond was, struinde ik tussen de eiken achter La Ville Franche

 • Ik de ideale wereld mocht bedenken, dan kwam ik zo snel als ik kon naar hier !!

 

Merci, merci, merci

Remi & Anke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GASTENBOEK 

Le Peyret Bas  2017

 

 

16 juli 2017

 

Dit jaar waren wij hier bijna 2 weken, waarvan de eerste dagen als enige gasten. Een unieke ervaring. De toch al zo rustige camping was nóg stiller en bracht ons, vlakbij de tent, een hert, een haas…. en natuurlijk vleermuizen, een specht, een vliegend hert en talloze andere dieren.

 

We hebben het weer heel goed gehad. Genieten van de omgeving, de dorpjes, ’s avonds naar Peyret op ‘jacht’ naar herten en genieten van de ondergaande zon. En dan het zwembad! Uniek voor zo’n kleine camping!

Jouw camping staat hoog in onze top 5 van Franse campings en we komen zeker terug!

 

Dank, dat je deze bijzondere plek met ons wilt delen!

 

René Helms & Janine van Sluis

 

 

17 juli 2017

 

Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en de fijne dagen hier op de camping.

Leuke plek in het bos. Vannacht de uilen (waren ’t uilen?) gehoord en verder de stilte.

Richting de beek staat er nog heel wat eekhoorntjesbrood, dus mocht je er trek in hebben…..

 

Groeten Marc, Helen en Midas

 

 

21 juli 2017

 

We kwamen hier voor onze rust en dat is gelukt.

Wat zit je hier toch mooi.

Elke avond reeën gezien in het bos!

Tot de volgende keer.

 

Kees Kramers Yvonne Heydro

 

 

22 juli 2017

 

Ergens terugkomen is altijd speciaal en hier was dat niet anders.

Le Peyret Bas als anker in een anders razendsnel voorbij vliegende tijd. En wat een anker van rust, gemoedelijkheid en schoonheid. Een stukje paradijs waar wij al te graag in delen en waarvoor we jou heel dankbaar zijn. Dat smaakt uiteraard naar meer.

Tot over een jaar, tot over een ogenblik waar we opnieuw al te graag ons anker bij jou zullen laten zakken en eventjes stil staan bij de heerlijkheid van het bestaan.

“Beauty is in the eye of the beholder” en telkens opnieuw gaan onze ogen hier open.

 

Tot de volgende zitting,

Michael en Severine, Evert en Virgine en kids

 

 

23 juli 2017

 

Helaas maar één maaltje, want we hebben een afspraak met vrienden vanavond. Maar wat een heerlijke plek heb je hier en wat een gastvrijheid. Keet komt graag nog eens spelen met Pipa & Flip. Opdat de medicijnen maar aan mogen slaan, zo’n leuke hond!

Heb nog een heerlijke zomer,

 

Liefs Claar & Chris & Keet

 

 

27 juli 2017

 

Via deze weg willen we je laten weten dat we een enorm fijne tijd hier hebben gehad! De  ”verhuizing” was een onverwachts cadeau waar we erg van hebben genoten! Zo ook van de markt deze avond.

Dankjewel en blijf vooral genieten van deze mooie plek.

 

De wandelaars uit Schotland……. of toch niet J

Tomás en Eline

 

 

27 juli 2017

 

Onze 4 kinderen en wij willen absoluut niet weg. Deze korte vakantie was zó fantastisch. Hoewel het weer ‘anders’ was dan gewoonlijk, hebben we een super fijne tijd gehad. Met de camping op zich als een ongelofelijk fijne plaats. Hoe vaak hebben we dat deze vakantie niet gezegd tegen elkaar.

Of zoals Marilou zei: ‘dit was de leukste camping ever’.

We schoven graag bij jullie aan tafel, gingen van het zoeken naar herten en everzwijnen, het geluid van de uilen ’s nachts en kijken naar de sterren. We deden uitstapjes naar leuke dorpjes, zwemmen in de rivier, kanoën, ……

En telkens was er weer die leuke plek op naar terug te keren.

Dankjewel om ons dit te kunnen geven!

 

Liefs Inge, Pauwel en de kinderen

 

 

28 juli 2017

 

5 dagen mochten wij ons thuis voelen op jouw camping; wat een fijne plek!

We hebben vooral genoten van de, prachtige omgeving met de geweldig sfeervolle dorpjes.

Bedankt voor de tips die je ons gaf. Je vertelde ons dat je hier inmiddels 10 jaar zit. (bedankt voor de heerlijke traktatie) en wensen je er nog veel goede jaren bij.

Wij komen graag terug,

 

Paul en Jolie

 

 

Juli 2017

 

Wat een mooie twee weken: een prachtige plek die je snel leert waarderen: een fantastisch zwembad voor een vroege duik en 5 of 6 keer per dag voor de kinderen soms ;) – natuurlijk het bos voor de zwijnen jacht en de modderpoel, gewoon afgaan op de geurtjes – gezellig eten op de woensdag avond en een omgeving om volop te verkennen. Kortom: te veel om op te noemen.

 

Merci a vous, …. jour .. et au revoir?!

 

Simon & …., Sanderijn & ….. , ……

 


Juli 2017

 

We hebben je camping gebruikt als doorreis camping. Wat een ruimte en wat een mooie plaatsen!

Tot een volgende keer, en het gaat je goed!

 

Gr. Tyn, Anja & Niek

 

 

29 juli ‘17

 

 Wat een fijne camping heb je hier in het bos. Onze bosplek was sprookjesachtig en ik denk dat we nog wel een keer terugkomen.

Bedankt voor alles en succes!

 

Winnifred & Katelijn

Het zwembad, het eten, de broodjes waren ook top!

 

Hoi Jaap, het was leuk. Katelijn

 

 

29 juli

 

Jaap het was als vanouds! Heerlijk en nu dit keer veel gefietst in deze mooie omgeving.

 

Gr. Marleen

 

We stonden weer op onze oude plaats en fungeerden 3 weken als poortwachten. Het was weer fantastisch!! Bedankt Jaap voor het feit dat we nog steeds mogen komen J.

Groetjes en wie weet tot volgend jaar.

(dit ligt eraan of we de tent nog op kunnen zetten)

 

Bep X

 

 

29 juli 2017

 

Weer heerlijk!! Onze eigen plek bij het schuurtje, met jouw stem op de achtergrond.

Lekker helpen op woensdag, een lekker wijntje, goeie gesprekken en zo thuis!

Dank voor het paradijsje op aarde.

 

Liefs, Annet Ciska Nika

 

 

2 augustus 2017

 

In januari vakantieplannen maken voor de zomer en ineens roept Bastiaan: “Ik wil naar Jaap!”. Een andere plek gereserveerd (nr.1.) en toch wel spannend of we het weer zo heerlijk vinden.

We vinden deze plek nog mooier dan de bosplek, wat een “opluchting”. We hoorden ’s avonds de zwijnen en Jaap wilde ons laten geloven dat hij ’s avonds ging knorren in de bosjes. Maar Jaap; Guus en Bastiaan hebben een flinke keiler gezien! Hij liep vlak naast onze caravan. We hebben weer genoten van het eten, de gastvrijheid, het gezelschap en de RUST.

En natuurlijk de prachtige omgeving, wat heerlijk om daar terug te komen als we uit de toeristische  omgeving kwamen.

Au revoir!

 

Guus, Monique en Bastiaan de Goeij

 

 

3 augustus 2017

 

Deze camping is hoe volgens ons een camping moet zijn:

 • Wat een prachtige ruimte plek!

 • Wat een rust!

 • Wat een heerlijk zwembad.

 • Wat een fijne douches.

 • Wat een luxe dat het brood ’s ochtends werd geleverd bij de ‘voordeur’.

 • Wat lief dat je ons kwam ophalen bij de pizzaria in Besse.

Kortom, we hebben er een nieuwe favoriete camping bij op ons lijstje. We komen graag nog eens terug!

 

Hartelijke groeten, Arwin - Jori – Imme & Jonne

PS: Nog vergeten, het privé kampvuur onder de sterren hemel!

 

 

Zaterdag 5 augustus 2017

 

Nieuwe onvergetelijke herinneringen, prachtige momenten die we gretig in ons geheugen bewaren. Nog vele malen zullen we gezamenlijk of alleen, dit waardevolle mentale doosje openen.

Tevoorschijn komen de vreugdevolle kindergezichtjes die mogen gaan weerwolven aan het kampvuur of gaan plonzen in het verkoelende zwembad of gaan werken aan de boomhut of als Mats op schoot zat of als we naar de marché gourmande gingen.

“Dit is zo’n leuke camping, mam, er is hier zoveel te doen!”

Dat in ons doorgaans drukke gecomputeriseerde wereld, een walhalla van rust, natuur en “familie-samenzijn” nog meer inspiratie geeft, ontroert ons.

 

Bedankt, voor deze onbetaalbare souvenirs.

Rachel, Paul en de kids.

 

 

7-aug-2017

 

Een prachtige camping diep in het bos. Toen we hier naar toe kwamen rijden zagen we een hert met ons lopen op de weg. Echt een feest!

Fijn ook dat we even konden afkoelen in het zwembad. Een rustige camping met een vriendelijke sfeer.

 

Bedankt!

Groetjes Ralf & Jip

 

9 augustus 2017

 

 • Mooie omgeving

 • Leuke dorpjes

 • Lekkere eetmarktjes

 • Super plekje, groot en rustig

 • Nieuwe vriendjes (Freek, Bram, Wietse,…..)

 • Heerlijk zwembad

 • Handige broodservice

 • Erg lieve, hulpvaardige campingbaas.

 • Mooie wandelingen gemaakt.

Groetjes,

 

Rune, Ebe, Josse, Pieter, Berthe

 

 

10 augustus 2017

 

Bedankt voor je gastvrije ontvangst, de welkomsborrel, het verse brood dat iedere ochtend aan de tent gebracht werd. Wat een mooie, ruime plekken midden in het mooie stuk bos. ’S Nachts is het superstil, zo stil zijn wij het niet gewend, heerlijk. Een camping waar voor iedereen wat te doen is, groot en klein, met of zonder kinderen. Een camping om zeker aan te bevelen aan vrienden. We snappen best dat mensen  hier vaker terug komen. Dus wie weet tot nog eens!

 

Groeten, Jorina & Jan (Bergen op Zoom, NL)

 

 

 

Augustus 2017

 

Het is nu aan mij (Yzeé) om er eens een keer iets in te schrijven, dat vind ik helemaal niet erg maar vooral erg leuk.

Wij zijn hier twee weken geweest, het waren twee voldane weken, wij allemaal vonden het super!

De eerste week met alle kids en iedereen der open der aan lekker druk. Het was een hele erge gezellige week, veel leuke dingen gedaan, lekker gegeten, en natuurlijk niet te vergeten onze boomhut. De tweede week, een week met veel rust. Oh wat gaan we Sanne, Rik en Mats ook niet vergeten, wat was het een mooie tijd met hun. We hebben zoveel leuke dingen gedaan die nooit uit ons hart gaan. Dat gebeurt altijd as we zeggen: “We gaan naar de camping van Jaap”

Het was een onvergetelijke tijd en daar bedanken we je voor!

 

Xx Heel heel heel veel liefs van Georges, Claudia, Da-Yves, Yzeé, Venië en Moor

PS: Je kan heel leuk, grappig en goed weerwolven xx

 

 

Augustus 2017

 

We hebben enorm genoten van jullie prachtige camping. Onze kinderen gingen los en we hebben ze bijna niet gezien.

De week vloog voorbij, dankzij de goede sfeer en de rust.

We komen zeker weer terug en wie weet valt er dan wat meer te lassen of te klussen.

Super bedankt en we wensen jullie veel geluk en een prachtig jaar toe!

 

Heel veel groetjes,

Peter, Hester, Michaël, Ilja en Sacha

 

 

15-08-2017

 

Wat was het weer bijzonder.

Leuke week hier bij jou op de camping. Als je aankomt hier als gast, voel je de relaxte sfeer! De kinderen hebben weer genoten van het zwembad, het bos en ‘Flip’. We hopen dat hij snel weer beter wordt. Wat een heerlijk lief beest. Leuk om je vriendin Jannie te hebben ontmoet en wat waren de avond eetmarkten dit jaar weer geweldig! Heel leuk om ook je vrienden Georges, Claudia en de kids ontmoet te hebben. Misschien moeten we volgend jaar een keer overslaan, maar we komen zeker terug. Zo’n plekje als dit vind je nergens.

Veel succes verder dit en komend seizoen, hoop dat de tractor blijft rijden.

 

Veel liefs, Steven, Rieke, Pepijn, Julie, Olivier en Floris.

 

 

 

16-08-2017

 

 • We zijn hier drie weken geweest en hebben heel erg genoten van de gezelligheid en de vriendjes die ik heb gemaakt (Imme, Freek, Bram, Firmo en Pepijn) dus wil ik hier zeker nog een keer komen.

 

Groetjes Wietse J

 

 • Het is al vele keren gezegd, maar wat heb je hier een bijzondere plek. We hebben mogen genieten van de rust en mooie natuur. Daarnaast hebben we vele leuke mensen mogen ontmoeten, kortom een top vakantie.

Dank je wel voor je gastvrijheid en wie weet tot een volgende keer.

 

Groetjes Martijn, Willemijn, Wietse en Pien

PS: Stuur een filmpje als je weer gaat maaien met de trekker J

 

 • Beste Jaap ik vont het leuk hier. Het zwemmen het speelen en bij je eeten maar zeeker het zwemmen van Pien

 

 

17-08-2017

 

Wat is het…..?

Wat maakt het….?

 

Zijn het de groene bebaste heuvels?

Zijn het de uit kalksteen opgetrokken woningen?

Zijn het de chateaus met hun vorstelijke wijnen?

Zijn het de vele kastanjebomen?

Is het Villefranche met haar authentieke markthal?

Zijn het de sobere door schoonheid omgeven Romaanse kerkjes in La Trape of Besse?

Is het de stilte rondom de meanderende Lot?

Zijn het de meer dan gezellige en smaakvolle Gourmandes?

 

Mais non c’est Monsieur Jaap… et son Peyret-Bas:

 • Je hartelijke ontvangst,

 • Je vriendelijkheid,

 • Je belangstelling,

 • Je luisterend oor,

 • Je mooie verhalen,

 • Je geweldige gastvrijheid,

 • Je maatjes Flip en Jannie,

hebben ons een onvergetelijke vakantie bezorgd!

 

Chapeau! Ingrid en Willem

 

 

17-08-2017

 

We hebben genoten van je gastvrijheid op de unieke rustige en warme camping! De omgeving is fantastisch, het bos is heerlijk en alle dorpjes maken het af! Heerlijk!

Rogier + familie

 

 

17-08-2017

 

Ik vond het heel erg leuk. Ik heb erg genoten van deze week. (compliment) Jullie zijn zoooooooo lief!

Ik kijk er naar uit om volgend jaar weer te gaan!

PS: Bedankt      

 

Mette Groendijk

 

 

18 aug 2017

 

 • We kwamen van een drukke kamping met wel meer dan 100 plaatsen, het was wel een verandring maar het wende wel. Ik heb heel veel in het zwembad gezwommen!!!!!!  Ik vond het mega leuk!

Veel liefs van Iris <3

 

 • Ik vond het heel leuk op deze camping, er waren veel aardige mensen en er is lekker eten. Ik heb veel herten gezien en veel gezwommen. Ik wil graag nog is terug komen!

Timo

 

 • Hartelijk dank voor je gastvrijheid op Le Peyret Bas. We hebben leuke uitstappen gemaakt, de streek verkend te voet, met de fiets, kano en met de auto. We zijn vooral erg onder de indruk van de mooie kastelen in de Dordogne-vallei.

En tussendoor in alle rust genoten van ons mooie plaatsje achteraan op de camping. Echt vakantie!

 

Fam. Van Lenthe, Harry, Margriet, Timo, Iris Holsbeek  (België)

 

 Augustus 2017

 

Wij hebben een nacht bij jullie geslapen. We hebben genoten van de rust, ruimte en natuurlijk het zwembad.

Dank voor de gastvrijheid,

 

Groeten familie van Grieken

 

 

19/08/2017

 

Wat een heerlijke plek heb je hier!

Super genoten!

Ik zal de krekeltjes, de uilenshow en de brood-bezorgdienst ’s ochtends zó missen….

Alleen maar goeie redenen om weer eens terug te komen. Dan weer samen koken??

 

Groet Kirsten

 • Ik sluit me hier helemaal bij aan!!!!! Gijs

 

 

Augustus 2017

 

Vond het ‘fabeltastisch’ om na zo’n lange tijd hier weer terug te zijn.

Heb erg genoten van de rust en het o zo lekkere eten (je weet wel wat ik bedoel).

Ik zal met weer heel veel energie terug naar Nederland gaan.

Kom hier zeker nog een x terug.

 

Groetjes Klaas

Bedankt voor de gastvrijheid J

 

 

 

Augustus 2017

 

Wij hebben maar een nachtje bij jullie geslapen, maar heerlijk genoten van de ruimte, de rust en het bos. Super fijne sfeer en ruimte voor iedereen (en de honden ;))

Bedankt voor de gastvrijheid,

 

Regina en Reinoud.

 

 

Augustus 2017

 

Hartelijk dank voor het unieke verblijf en de vriendelijke ontvangst. Eens “gesetteld” hebben we heel erg genoten van deze bijzondere plek, met z’n mooie uitzicht, heerlijke stilte en geluiden uit het bos, de prachtige sterrenhemel, het lekkere brood….. Alles was hier reuze fijn, een aanrader voor wie houdt van de natuur! Schitterend! Hopelijk tot nog een!

 

Liesbeth, Herman en de Kids.

 

 

Augustus 2017

 

We hebben voor de 3e keer een heerlijke vakantie bij jullie gehad. Nu op een heerlijke plek met veel ruimte zon  en voldoende schaduw. Jullie gastvrijheid en hartelijkheid maken het compleet.

Flip, weer helemaal gezond worden zodat Juliette met jou de volgende keer weer kan spelen.

 

Fijne zomer nog.

Gabrielle, Richard en Juliette.

 

 

28-08-2017

 

Niet voorzien, maar toch nog maar weer eens naar Peyert-Bas.

En wat hebben we weer genoten! Heerlijk rustig, lekker warm weer, ’s nachts een buitje.

Natuurlijk naar de machés de nuits in Sauveterre, Loubejac en Besse. Zo aan het eind van het seizoen in het overal rustig.

Tijdens ons verblijf nog de jacht op een aangeschoten wild zwijn meegemaakt, heftige geluiden, geschreeuw; het hoort bij het Franse platteland.

Tip: De Utile aan het eind van de winkelstraat is ons stukken beter bevallen dan de Vival in het midden, vriendelijk, verzorgd etc.

 

Bedankt, Roelof, Baukje en Meike.

Adres Frankrijk

Le Peyret Bas

24550  Villefranche-du-Périgord

Frankrijk

 • Facebook

Contact Gegevens

Tel: +31 6 36 20 40 39 (eigenaar: Jaap van Dijk)

info@lepeyretbas.nl

www.lepeyretbas.nl

© 2020 by Lepeyretbas Proudly created by jorbensaaltink.nl